Contact Us
Email Msn Messengeer:

[email protected]

Notice:
Possible account termination when using illegal leveling or illegally obtained gold.
  •  Our Advantage:
Satisfaction Guaranteed
pokerist-chips provides 7 Days a Week Customer Service - online chat/ email / phone service to our customers.
Quick & Secure Delivery Guaranteed
We not only ensure prompt delivery but that your order remains secure every time - we guarantee it!
Lowest Price Guarantee
pokerist-chips never give up trying to offer lower price for our loyal customers.
No Spamming - Ever!
No annoying in-game messages, no unsolicited e-mails, no ugly spam listings in the major search engines and no false endorse-ments
  • Cheap FB poker Chips - Rregullo punët e shumta Ekzekutiv CFO kërceu në Zynga Facebook

Më 14 nëntor, sipas raporteve të medias të Jashtme raporteve, sociale Kompania lojrave Zynga njoftoi sot shumta ekzekutiv pozitat kompani që, ndryshimi Ish shefi i kontabilitetit oficeri bëjë · weilaneishi (Marku Vranesh) Zyrtari Kryesor Financiar (ZKF), ish CFO Dawei · Weina (David Wehner ) do të lëvizin për në Facebook për financa lartë njoftoi gjithashtu positions.Zynga Kjo lëvizje, ish-oficer shefi Dawei · Ke (David Ko) është emëruar shefi Operative Zyrtar (COO), Vice President Ekzekutiv i Biznesit dhe Korporatës Departamenti i Zhvillimit Bali · keteer (Barry Cottle) u emërua shefi Zyrtare ardhurat, Ish Ekzekutiv Vice President i Sektorit Gaming shidifu · Jiang Chiang (Steven) u emërua President për-sector.Zynga Themeluesi dhe shefi ekzekutiv bëjë · ping Kass (Mark PincusCheap Facebook chips thotë: "mbetet një nga Wiener tonë miq të mirë, dhe ne dëshirojmë që të ketë marrëveshje të suksesshme një pozicion. Weilaneishi, ke, Cotel dhe formë-lumë për kulturën tonë të përbashkët, ka qenë e angazhuar për të ardhmen tonë, udhëheqësia Zynga-anëtarë. unë besoj se ne kemi një ekip të shkëlqyer, që ne mund-arritjen tonë . Misioni i lidh-botën përmes lojërave, dhe të bëjë afatgjatë rritjen tonë në Cheap Facebook chips  pozitë të mirë për një "Wiener thotë:" Bashkëpunimi me mbyllje A Pincus dhe Zynga ekipi-anëtarët unë jam shumë i lumtur. Koha ime Zynga-Kapitulli emocionuese në karrierën time, ne të  Cheap Facebook chips çojë-e lojrave të shpejtë në rritje sociale. Gjatë mandatit tim si Zyrtar Kryesor Financiar Zynga, weilaneishi ka qenë partneri im më i afërt. Unë shpresoj se kolegët e mi, si dhe Zynga vazhdon për të arritur vizionin e tij për  Cheap Facebook chips t ë ardhmen. '......

Back to Cheap FB poker Chips