Contact Us
Email Msn Messengeer:

[email protected]

Notice:
Possible account termination when using illegal leveling or illegally obtained gold.
  •  Our Advantage:
Satisfaction Guaranteed
pokerist-chips provides 7 Days a Week Customer Service - online chat/ email / phone service to our customers.
Quick & Secure Delivery Guaranteed
We not only ensure prompt delivery but that your order remains secure every time - we guarantee it!
Lowest Price Guarantee
pokerist-chips never give up trying to offer lower price for our loyal customers.
No Spamming - Ever!
No annoying in-game messages, no unsolicited e-mails, no ugly spam listings in the major search engines and no false endorse-ments
  • Zynga Poker Chips for sale - Facebook detyruar presion Apple me Gmail presionit të përbashkët

Lead: SHBA teknologji TechCrunch blog publikuar sot nënshkruan Josh Kang vendndodhjen (Josh Constine) artikull, Default Facebook shfaqin vetë arsyen e tyre kuti postare pse të dhënat e përdoruesit dhe qëllimet çështje paqartë detyruar bashkë Apple presion shtypur Gmail, duke penguar zhvillimin e unifikuar Google mesazheve të sistemit.

Përmbledhja në vijim artikull:

Sfond

Pse facebook të vërtetë fshehurazi e-mail të gjitha të dhënat e përdoruesit kuti postare [email protected]? Burime të informuara tha se ata janë të detyruar nga presioni nga Apple, me të cilën bashkërisht shtypur Gmail dhe Facebook kontakte sinkronizimi funksion në kutinë iOS 6 mbrojtura Gmail.

Kjo duket për të bërë kuptim, Google ka si social networking dhe platformë të lëvizshme, natyrisht u bë armiku i përbashkët i Facebook dhe Apple. Më tepër, tre kompanitë në promovimin e sistemit të tyre të unifikuar të informacionit, por Facebook dhe produktet e Apple janë në gjendje për të arritur plotësimin . Gmail Google është themeli i një sistemi të unifikuar të informacionit, kështu që kur ata gjejnë mundësi për të shtypur Gmail, ata nuk hezituan për të shtënë.

Së pari për të futur në sfond. Facebook në qershor të këtij viti, një i ri e-mail mesazh për parametrat e ekranit. By default, Facebook do të fshehin të gjitha kuti postare e-mail [email protected], i cili do të marrë mesazhet shkojnë në Facebook Mesazhet postë.

Në anën e ndritshme, kjo është për të shmangur abuzimin e vërtetë e përdoruesit E-mail. Por këqija në drejtim të një sjellje të tillë egoiste duket "është një gjë e keqe për të parandaluar një tjetër gjë e keqe."

Megjithatë, kur Facebook iOS 6 sync on line, situata bëhet edhe më keq. Nëse shfrytëzuesi nuk informacioni Facebook shfaqet kuti postare rregulluar manualisht në sync me pajisjet iOS, do të paracaktuar për kuti postare [email protected]

Kjo do të çojë në postë gabuar dërguar miqtë Messages Facebook postë, në vend se kutia postare reale. Facebook përdorimi kjo është shumë të vogla, sisteme të unifikuara mesazheve, është padyshim një promovim i madh.

Arsyet për

Por pse ky ndryshim të ndodhë? Edhe pse nuk është 100% i sigurt Apple bëjnë presion në Facebook, ose të dyja së bashku shtypur Gmail, por shtypur Google në qoftë se nuk qëllimi kryesor, ose të paktën një "efekt anësor".

Facebook nuk ka lëshuar një deklaratë zyrtare të këtij rregullimi, vetëm të njoftojë përdoruesit përmes një hyrje të errët në seksionin About. Parë në këtë dritë, Facebook nuk japin përparësi mjaftueshme për privacy përdoruesit kontroll mbi.

Shpjegimi i kompanisë ishte gjithashtu në gjendje për të bindur publikun, ata thanë, ky rregullim në mënyrë që përdoruesi mund të zgjedhë lirisht cilin kuti postare 'kohor' ". Megjithatë, cilësimet e intimitetit, përdoruesit mund tashmë të arritur këtë qëllim. Tani, përgjigjen në këtë pyetje përsëri , ata janë numri pranuar qëllim egoist, Facebook tha: "(veprim) Qëllimi është për të forcuar më tej superioritetin e produktit tonë të informacionit."

Facebook ky rregullim zbatohet vetëm në kuti postare, numrin e telefonit ose informacione të tjera kontakti të mbetet e paprekur. Pyetur se si të përdorin informacionin e kontaktit funksionin sinkronizimi, si kompania e themeluar çfarë lloj i bashkëpunimit me Apple, Facebook, apo heshtje, pa fjalë, ose të rekomandojë Apple kërkon përgjigje.

. Më e çuditshme është se, Facebook pothuajse nuk bëri të ditur sinkronizimin Albumi punën karakteristika Kompania tha: "Ne jemi dakord me parimet e user experience Apple dhe ne besojmë se Apple do të bëjë gjënë e duhur me sistemin e tyre, dhe ne kemi arritur një transferimit të të dhënave protokoll, ata ishin krejtësisht të kontrolluar përvojën e përdoruesit. "

Ka indikacione se ka disa Insider mëvonshëm, Apple dhe negociatat Facebook. Një person tha, Apple detyruar Facebook për të bërë rregullimet se një kompani nuk duan mailbox Gmail shfaqen në të dhënat e Facebook. Një tjetër burim zbuloi se në qershor të këtij viti, Facebook Apple dhe E-mail që tregon se problemi është duke u diskutuar, por nuk e di detajet.

Pozitë të fortë Apple, duke marrë parasysh duket e besueshme. Twitter është tashmë një hap përpara iOS integrimit 5, Facebook mund të vërtetë të jenë të gatshëm për të bërë disa lëshime për të zgjeruar integrimin më të ngushtë me iOS, duke përfshirë jo vetëm kontakt të plotë dhe sinkronizimi kalendarik, gjithashtu përfshin sistem- Integrimi nivel.

Përbashkët të shtypur

Nëse ky rregullim nuk është e vërtetë egoist, vetëm për të lejuar përdoruesit të merrni më shumë kontroll mbi, dhe për të shmangur ngacmimet ishte spam, atëherë duhet të shpallë Facebook. Dhe në të përdoruesit granatimeve, ata gjithashtu duhet të konsiderohet për të rivendosur sistemin origjinal. Por me sa duket nuk ka Facebook veprim, nuk ka njoftuar ndonjë lajm, kjo duket të vlerësojmë "Hiri" Apple. Reagimi i kompanisë nuk është e mjaftueshme për të shpjeguar qëllimin e fshehura inbox vërtetë origjinale.

Megjithatë, për të parandaluar përdoruesit nga përdorimi i e-mail, veçanërisht shkëmbimin Gmail, përfitimet e Apple dhe Facebook, por të dukshme. Ata ishin promovuar sistemin e tyre të informacionit, si dhe në përdorimin e grafikut social, teknikat natyrore të përpunimit të gjuhës për të shqyrtuar  zynga poker chips for sale iphone mundësitë e reklamave .

IMessage Apple user-friendly shkëmbimet përmes një shumëllojshmëri të pajisjeve Apple. Mesazhet Facebook integruar mesazheve të menjëhershme, komunikim asinkron, dhe gjithashtu ofron një mënyrë të ngjashme të komunikimit me e-mail. Në të njëjtën kohë, integrimi Google Gmail, Google Talk, G+ Messenger dhe hangouts, për krijimin e një sistemi të unifikuar  zynga poker chips for sale iphone informacioni rreth kuti postare Gmail.

Hide Facebook, Gmail dhe të dhënat parandalimin sync kontaktet me iOS, mund të rrisë probabilitetin e suksesit të Apple dhe Facebook në këtë  zynga poker chips for sale iphone 
 luftë informative.

Biznesit është, lufta e konkurrencës ndërmjet ndërmarrjeve të fajit, por Facebook shkelin parametrat e përdoruesit privacy, dhe kështu shumica e përdoruesve të mbajtur në errësirë, kjo është me të vërtetë zhgënjyese. Nëse ata qëllimi origjinal, kjo sjellje është e zynga poker chips for sale iphone papranueshme.

 

Back to Zynga Poker Chips for sale