Contact Us
Email Msn Messengeer:

[email protected]

Notice:
Possible account termination when using illegal leveling or illegally obtained gold.
  •  Our Advantage:
Satisfaction Guaranteed
pokerist-chips provides 7 Days a Week Customer Service - online chat/ email / phone service to our customers.
Quick & Secure Delivery Guaranteed
We not only ensure prompt delivery but that your order remains secure every time - we guarantee it!
Lowest Price Guarantee
pokerist-chips never give up trying to offer lower price for our loyal customers.
No Spamming - Ever!
No annoying in-game messages, no unsolicited e-mails, no ugly spam listings in the major search engines and no false endorse-ments
  • Zynga Poker Chips for sale - Фејсбук лажно број на сметка до 83 милиони евра

Вести 6 август, според извештаите на медиумите, на ДИК (Комисијата за хартии) датотеки, вкупниот број на Фејсбук колку што е 955.000.000 корисници, веројатно ќе надмине 8% од корисниците се во кршење на условите на користење на Фејсбук сајтовите за социјално вмрежување, вклучувајќи го и лажни сметки.


Во Соединетите Американски Држави за хартии од вредност Комисијата поднесе документ, неговата содржина, изјави за социјално вмрежување Фејсбук гигант признаам, вкупниот број на 955.000.000 корисници, не може да биде 8,7% од корисниците всушност може да биде во кршење на неговата компанија да се развие Услови на употреба Тие имаат двојно сметка, овие сметки им овозможи на корисниците да ги задржат нивните главната сметка, можете исто така да имаат свои сателитски сметки. Бројот на корисници може да се смета за повреда на употребата на термините од вкупниот број од 4,8%.


Исто така, документот, исто така го покажува бројот на кориснички сметки за misclassification во вкупниот број на корисници на Facebook окупирана од речиси 2,4 проценти, на сметка на лошите елементи во делот на речиси 1,5% од вкупниот број на сметки. На корисничка сметка на грешка класификација се однесува на оние претпријатија, организации или не-човечки (како што е домашно милениче) и други сметки за поединечни апликации. Овие видови на сметки се всушност користење на Фејсбук, што треба да се користи веб страница, а не со употреба на личните датотеки во форма на ред да услуги бизнис на компанијата.


Документот се истакнува: "Ние веруваме дека бројот на две или повеќе сметки, или бројот на лажни сметки во некои напредни земји, на пазарот има намера да се намали, како што се САД и Австралија, а во некои пазари во земјите во развој, овие сметки број е намерно претерани, како што се Индонезија и Турција, сепак, овие проценки се базирани на сметката на одреден број на земање мостри истражувањето, изведени од некој внатрешен преглед на основа. правење пресуди, како што се идентификување на кој сметка може да лажни сметки, или кој делува на оценувачите е точно, а направени повеќе правосилна пресуда во оваа акција, ние имаме двојно сметки и лажни сметки проценки не може точно да се рефлектираат на вистински бројот на ваквите сметки. "


Овој вид на Zynga Poker Chips for sale   информации за инвеститори во Фејсбук, се чини малку веројатно да се смири нивната кревка нерви. Фејсбук од почетната јавна понуда во мај, цената на акциите на компанијата паѓа. Извештаи издадени, цената на акциите на Фејсбук за прв пат се намали на помалку од 20 $ иницијална јавна понуда во мај, цената на акциите од $ 38. Спротивно на тоа, цената на акциите се намалува. Како друштво, Фејсбук, зголемување на профитот и профит од рекламирање бизнис, се соочува со огромен притисок. Покрај тоа, таа го имаше своето постепено зголемување во интелигентни машина на корисниците да Zynga Poker Chips for sale   се задржи во допир и продолжи да се адаптираат на нивните потреби.


Покрај тоа, во документот се вели, "нашата  Zynga Poker Chips for sale финансиска состојба е и ќе продолжи да продолжи да зависи од нашата способност да се зголеми, одржување и да се обезбеди успех на нашите вистинскиот број на корисници, ние веруваме дека нашите претплатникот раст со текот на времето текот на времето ќе да се намали, во исто време, на големината на вистинскиот број на корисници ќе продолжи да расте, а ние ќе се постигне поголема пенетрација на пазарот. до нашите претплатникот раст почна да опаѓа, нашите резултати ќе дојдат да се потпрат на во тековните и новите пазари , го зголемивме од способноста на корисниците да учествуваат во степен и приходите на луѓето не веруваат нашите производи се корисни, сигурен, доверлив, ние не може да биде во можност да привлече или да ги задржат своите Zynga Poker Chips for sale  корисници. "

 

Back to Zynga Poker Chips for sale